Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν έχει σβήσει το ενδιαφέρον για τον Fellaini

Από το καλοκαίρι το σενάριο μεταγραφής Fellaini από τη Manchester United ακουγόταν έντονα. Τώρα ένας Τουρκικός σύλλογος ισχυρίζεται πως δεν έχει ξεχάσει τον μέσο.

 

Ο Fellaini δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα στην Manchester United. Μπορεί να φταίει η πορεία του David Moyes στους ‘Κόκκινους Διαβόλους’, ή ο σκληρός χαρακτήρας του Βέλγου όμως οι οπαδοί της ομάδας δεν τον υποδέχτηκαν και με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί η αρχή να ήταν δύσκολη όμως κάτω από τις οδηγίες του Mourinho o 29χρονος μέσος έχει αναγεννηθεί και μοιάζει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας πλέον. Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2018, ήδη κάποιοι σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Η Τούρκικη Besiktas που από το καλοκαίρι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον φαίνεται να μην έχει εγκαταλείψει την υπόθεσή του. Παρά τις δηλώσεις Mourinho πως ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από το Old Trafford ο υπεύθυνος της Τουρκικής ομάδας Metin Albayrak μίλησε στο Turkish Football και ανέφερε:

«Τα πλάνα μεταγραφών δεν έχουν τελειώσει, δουλεύουμε συνεχώς. Ο Fellaini είναι στη λίστα μας, καταβάλλουμε προσπάθειες να τον υπογράψουμε, αλλά όχι μόνο αυτόν.»

«Δεν είναι ο μόνος παίκτης που κοιτάζουμε, η ομάδα παρακολούθησε 20 παιχνίδια από κοντά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε λίστα με διάφορους παίκτες.»

Ο Βέλγος θα μπορούσε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο αν ο σύλλογος του Manchester θελήσει να τον πουλήσει αλλιώς να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Το πιθανότερο όμως είναι να παραμείνει στην ομάδα του μετά από την τόσο εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *