Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν ήταν κακό το «Χ» για τον Conte

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία της Chelsea κόντρα στη Liverpool, εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι στο Anfield ο Antonio Conte.

Οι «Μπλε» του Λονδίνου, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με το απευθείας φάουλ του David Luiz, για να ισοφαριστούν στο δεύτερο ημίχρονο από την κεφαλιά του Georginio Wijnaldum. Η Chelsea είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά ο Simon Mignolet απέκρουσε το πέναλτι του Diego Costa. Παρόλα αυτά, ο Antonio Conte δήλωσε ευχαριστημένος για την απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στη Liverpool αυτή τη στιγμή. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, για την προσωπικότητα που έδειξαν απόψε. Σίγουρα είναι καλός βαθμός. Όταν έχεις μια καλή ευκαιρία, με ένα πέναλτι στο 76’, τότε σκέφτεσαι πως μπορούσες να πάρεις τη νίκη και να τους τρεις πόντους, αλλά ο Mignolet έκανε μια υπέροχη επέμβαση. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, αλλά δε συνέβη. Δεν ήταν εύκολο να παίζουμε με την ίδια ένταση που είχε η Liverpool, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα είναι σημαντικό να ανακάμψουμε, καθώς σπαταλήσαμε πολύ ενέργεια, επειδή το παιχνίδι είχε ένταση και υπήρξαν πολλά λάθη. Στα παιχνίδια με μεγάλη ένταση είναι πολύ δύσκολο να δεις λάθη και να προσπαθήσεις να κάνεις διορθώσεις, αλλά θεωρώ πως σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *