Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Δεν ανανεώνει ο Berahino»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την West Bromwich, μετά από ένα «σίριαλ» που κρατά αρκετά χρόνια, ο επιθετικός Saido Berahino.

Όπως ενημέρωσε σήμερα ο προπονητής των Baggies, Tony Pulis, ο Άγγλος φορ απάντησε αρνητικά σε πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και δεν αποκλείεται να πωληθεί ακόμη και μέσα στο Γενάρη.

«Ο σύλλογος του προσέφερε νέο συμβόλαιο, όχι μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά και τους προηγούμενους μήνες επίσης, αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Saido και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουν πέσει στο τραπέζι οι προτάσεις, και στον παίκτη και στον ατζέντη του και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Ξανά, πέσαμε στον αστείο μήνα, έχουμε ένα μήνα ακόμη αν τελικά δεν υπογράψει και αυτό είναι ένα συν. Αν τον πουλήσουμε, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βρούμε αντικαταστάτη. Αν όχι, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά πάλι, για να τον φτάσουμε στο επίπεδο που βρισκόταν πριν 18 μήνες».

Ο τεχνικός της Brom αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Morgan Schneiderlin, για τον οποίο παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη, όχι όμως και συμφωνία με την Manchester United.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *