Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν αποθαρρύνεται ο Mazzari

Παρά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Watford, ο Ιταλός τεχνικός επιμένει πως οι παίκτες του θα ανακάμψουν σύντομα.

Οι «Σφήκες» μετρούν πέντε ήττες στα τελευταία επτά ματς, κάτι που σημαίνει πως βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Ωστόσο, ο Mazzari ήταν ενθαρρυμένος από τη συνοχή που έδειξε η ομάδα του παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Επόμενος αντίπαλος για τη Watford θα είναι η Crystal Palace τη Δευτέρα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής: «Υπήρξαν ένα-δύο παιχνίδια που παίξαμε άσχημα και δεν κερδίσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που επικεντρωνόμαστε. Εάν κοιτάξουμε τη σεζόν, έχουν υπάρξει πολλές μεγάλες ομάδες που είχαν άσχημες στιγμές, χάνοντας σερί παιχνίδια. Γενικά αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Premier League και συμβαίνει σε μας τώρα. Εάν έπρεπε να δώσουμε ένα λόγο, τότε είναι οι πολλοί τραυματισμοί που δεν μας έχουν βοηθήσει, αλλά αν κοιτάξουμε γενικά, ακόμη κι όταν παίξαμε καλά υπήρξαν βαθμοί που χάσαμε και πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη. Για μένα είναι μια νέα εμπειρία και μόλις τελειώσει θα σας πω αν ήταν θετική ή αρνητική. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια διότι όλοι αυτό κοιτούν. Εάν κερδίσουμε θα είμαι χαρούμενος και αν χάσουμε, φυσικά τότε δεν θα είμαι χαρούμενος».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *