Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν ασχολείται με τις Manchester o Klopp

Επικεντρωμένος μόνο στην ομάδα του και όχι στις επιδόσεις των υπόλοιπων του «Big-6» εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Jurgen Klopp, μετά το νέο «στραβοπάτημα» της ομάδας του απέναντι στην Burnley.

Οι «Reds» έχουν πλέον απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή, όμως ο Γερμανός τεχνικός ισχυρίζεται πως αυτό δεν προσθέτει επιπλέον πίεση στην ομάδα του και πως πρέπει όλοι στη Liverpool να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

«Δεν νιώθω πίεση, νιώθω μια ευκαιρία. Νιώθω την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό, κατακτώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση κυπέλλου (σ.σ. το Carabao Cup, όπου η Liverpool αντιμετωπίζει αύριο τη Leicester). Ίσως υπάρχει πίεση πάνω μου, όμως σίγουρα δεν είναι μεγαλύτερη από την πίεση που βάζω ο ίδιος στον εαυτό μου και είμαι συνηθισμένος. Παρακολουθώ τα παιχνίδια της City και της United επειδή είναι ενδιαφέροντα, όμως δεν είναι η δουλειά μου να μετράω τους βαθμούς τώρα και να λέω «έχουν το προβάδισμα». Προφανώς είναι σε καλή φόρμα αυτή την περίοδο», σημείωσε αρχικά ο Klopp, συμπληρώνοντας:

«Όσο είσαι συγκεντρωμένος, έτοιμος και η νοοτροπία σου βρίσκεται στο 100%, δεν χρειάζεται να κοιτάζεις τι κάνουν οι άλλες ομάδες».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *