Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν δίνει εύκολα τον Darmian η United

O Matteo Darmian φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό της Juventus για την αντικατάσταση του Dani Alves, ο οποίος οδεύει προς τη Manchester City, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον πρώην άσο της Barcelona και έχει ετοιμάσει μια λίστα με αντικαταστάτες, στην οποία πρώτο όνομα είναι εκείνο του μπακ της Manchester United. Ωστόσο, όπως φαίνεται μόνο εύκολα δεν σκοπεύει ο Jose Mourinho να πουλήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς δεν προτίθεται να ανάψει το «πράσινο φως» αν δεν φτάσει η κατάλληλη προσφορά.

Η United κοστολογεί τον Darmian στα 18 εκατομμύρια λίρες και θα ακούσει προσφορές μόνο αυτού του μεγέθους, οι οποίες ενδέχεται να φτάσουν κυρίως από την Ιταλία. Ο ίδιος ο παίκτης έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του. Πάντως, φέτος δεν χρησιμοποιήθηκε όσο θα ήθελε από τον Mourinho και δεν αποκλείεται αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική του αποφαση.

Να σημειωθεί πως ο Darmian μετακινήθηκε στη United το καλοκαίρι του 2015 από την Torino, έναντι του ποσού των 12,7 εκατομμυρίων λιρών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *