Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν θα συμβιβάσει ο Jokanovic το στυλ παιχνιδιού της Fulham εναντίον των Spurs

Δεν θα συμβιβάσει ο Jokanovic το στυλ παιχνιδιού της Fulham εναντίον των Spurs

Η Fulham ανέβηκε στην Premier League έχοντας  ‘κομψότητα’ στο στυλ παιχνιδιού της και με φιλοδοξίες, κατακτώντας γρήγορα τη θέση του φαβορί πέρυσι ανάμεσα σε αρκετές ομάδες.

Η ομάδα ήταν προσανατολισμένη στην κατοχή της μπάλας και με αυτή τη νοοτροπία ήταν αρκετοί οι νέοι παίκτες της ομάδας που κατάφεραν να αναδειχθούν, όπως Tom Cairney και Ryan Sessegnon.

Στον πρώτο τους αγώνα εναντίον της Crystal Palace, στο Craven Cottage, δεν έδειξαν σημάδια ότι πρόκειται να εγκαταλείψουν αυτή την τακτική αν και η ‘αφέλεια’ με την οποία αντιμετώπισαν τις αντεπιθέσεις των Αετών τους στοίχισε, αφού έχασαν με 2-0.

Στον επόμενο αγώνα τους θα παίξουν εναντίον της Tottenham στο Wembley και παρόλο που οι Spurs διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση τους, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον Jokanovic, ο οποίος επιμένει ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο τρόπο.

«Πιστεύουμε ότι για πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο» δήλωσε.

«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να παραχωρήσουμε την κατοχή στην Tottenham και να τους περιμένουμε στην μικρή μας περιοχή, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το 0-0» συνέχισε.

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας, αφού μόνο η Manchester City και η Juventus πέρασαν από εκεί( West Ham και Chelsea επίσης).»

«Υπό μια έννοια πάντως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε τις πιθανότητες μας, εναντίον μίας από τις καλύτερες ομάδες σε Αγγλία και Ευρώπη.»

«Αν η ερώτηση είναι για το στυλ παιχνιδιού , είμαι εδώ για να διαλέξω το καλύτερο για την ομάδα.»

«Κάθε μέρα προσπαθώ να καταλάβω ποιες είναι οι ποιότητες και τα χαρακτηριστικά της ομάδας μου.»

«Πρέπει να παίζουμε καλά και χωρίς τη μπάλα στα πόδια μας. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα αυτή θα προσπαθήσει να κερδίσει την κατοχή της μπάλας και να μας περιορίσει, οπότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.»

«Σε αρκετές περιπτώσεις στο αμυντικό κομμάτι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο ταλαντούχος, όσο να δείχνεις εξυπνάδα, οργάνωση και καλή επιλογή στη λήψη αποφάσεων ιδίως όταν δεν έχεις τη μπάλα στα πόδια σου.» συνέχισε.

Το αφεντικό της Fulham δεν θα έχει πάντως στη διάθεση του, τρείς βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, τους Denis Odoi, Tim Ream και Alfie Mawson, ενώ ούτε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο André-Frank Zambo Anguissa, αφού τώρα άρχισε τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

«Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλες οι ομάδες.» επέμεινε ο Jokanovic.

«Δεν είναι εύκολο για μας όπως δεν είναι εύκολο και γι αυτούς.»

«Πρέπει να έχουμε υπομονή και από αυτή τη βδομάδα αρχίζουμε να εμφανίζουμε πληρότητα στις θέσεις της ομάδας. Βήμα με βήμα αλλά και με δουλειά θα βελτιωθούμε.» ολοκλήρωσε.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Δεν θα συμβιβάσει ο Jokanovic το στυλ παιχνιδιού της Fulham εναντίον των Spurs

Δεν θα συμβιβάσει ο Jokanovic το στυλ παιχνιδιού της Fulham εναντίον των Spurs

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *