Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν μετανιώνει ο Zaha

O Wilfried Zaha δεν δείχνει να μετανιώνει για την επιλογή του να επιλέξει τελικά την Ακτή Ελεφαντοστού αντί για την  Εθνική Αγγλίας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή κάνει προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού ενόψει του Copa Africa. Την Κυριακή μάλιστα έκανε ντεμπούτο ενάντια στην Εθνική Σουηδίας μοιράζοντας και μια ασίστ. Λίγο πριν πάρει την οριστική του απόφαση ο Ιβοριανός σταρ προσπάθησε να μεταπεισθεί από τον εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate. Ωστόσο δεν οδήγησαν κάπου με αποτέλεσμα να μην την επιλέξει τελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Zaha: «Πήγα στην Αγγλία όταν ήμουν μικρός και δεν επέστρεψα πίσω. Έκανα όλες τις τάξεις στην χώρα που πήγα και όπως είναι φυσικό έπαιξα με τα μικρότερα εθνικά κλιμάκια. Ωστόσο τα τελευταία 4 χρόνια είχα αρκετό καιρό προκειμένου να αναλύσω το τι είναι καλύτερο για μένα. Έλαβα πολλά αιτήματα όλο αυτό τον καιρό από την Εθνική Ελεφαντοστού και έτσι πήρα την απόφαση μου. Τώρα θέλω να πέσω στην Ακτή Ελεφαντοστού. Έκανα την σωστή επιλογή και δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *