Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν πάει πουθενά ο Schmeichel

Ο Claudio Ranieri για πολλοστή φορά δήλωσε πως η ομάδα του δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει τον Kasper Schmeichel, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Liverpool.

Ο Δανός γκολκίπερ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής ξέφρενης πορείας της Leicester, μιας και διατήρησε ανέπαφη την εστία του στους 15 από τους 38 αγώνες, ενώ γενικότερα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Το γεγονός ότι δύσκολα θα φύγει αποτυπώνεται και από το γεγονός πως το καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2021. Η νέα του αμοιβή μόνο αμελητέα δεν είναι, μιας και λαμβάνει το ποσό των 100.000 λιρών για κάθε εβδομάδα που παραμένει στην Leicester.

Κάπως έτσι η Liverpool θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον τερματοφύλακα που θα την ανεβάσει επίπεδο, μιας και ο Loris Karius δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Premier League.

O Ranieri δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα: «O Kasper έχει υπογράψει συμβόλαιο και δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν χρειαζόμαστε τα λεφτά. Λυπάμαι αλλά η Liverpool μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και χωρίς τον Kasper».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *