Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν σκέφτεται το σερί ο Conte

Λίγη σημασία φαίνεται να δίνει ο Antonio Conte στο σερί νικών που έχει χτίσει η Chelsea που κοιτάει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Η Chelsea βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League μετά από 15 αγωνιστικές και πλέον θέλει να αρχίσει να αποκτά απόσταση από τους διώκτες της.

Για να φτάσει βέβαια σε αυτή τη θέση έχτισε ένα πολύ δυνατό σερί εννιά αγώνων μόνο με νίκες, ρεκόρ που θυμίζει το αντίστοιχο των «Μπλε» τη σεζόν 2004/05. Με νίκη σήμερα οι Λονδρέζοι θα φτάσουν τις 10 σερί νίκες, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία της Chelsea, και ο επόμενος στόχος θα είναι να ξεπεράσουν το ρεκόρ των 14 συνεχόμενων νικών της Arsenal.

Ο Antonio Conte βέβαια θέλησε να χαλαρώσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας στις δηλώσεις που κοιτάει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στο σερί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ένα προσωπικό στόχο. Μου αρέσει πάντα να σκέφτομαι ότι μαζί είμαστε όταν κερδίζουμε ή όταν χάνουμε. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε κερδίσει εννιά αγώνες στη σειρά. Ελπίζω αυτό το σερί να συνεχιστεί. Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, αλλά δουλεύουμε για να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τα ρεκόρ ή άλλες καταστάσεις. Είναι σημαντική για μένα κάθε νίκη γιατί μπορείς να πάρεις τρεις βαθμούς και να αυξήσεις τη διαφορά στη βαθμολογία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *