Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν την σταματά τίποτα

Μια από τα αναμενόμενα συνέβησαν γι’ ακόμη μια φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι για την Manchester City. Οι ‘Πολίτες’ έδειξαν ξανά την ποιότητά τους και επικράτησαν όμορφα απέναντι στη Leicester.

 

Match Report:
Μπορεί οι ‘Αλεπούδες’ να πίεσαν ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όμως ο σίφουνας Manchester City δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Από την αρχή η ομάδα του Pep πίεσε την Leicester που στο πρώτο μέρος δεν έδειξε καλά επιθετικά δείγματα. Ενώ το πρώτο μέρος έδειχνε πιο ισορροπημένο λίγο πριν την εκπνοή των 45′ οι ‘Πολίτες’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 45′. Με όμορφη πάσα του ο Sterling βρίσκει τον Silva ο οποίος πιάνει στον ύπνο την άμυνα της Leicester και σερβίρει για τον Jesus που κάνει από κοντά το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά με την Leicester να πιέζει περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48′ χάνει μια τεράστια ευκαιρία για το 1-1 που λίγο αργότερα τιμωρεί η City. Στην αντεπίθεση η κούρσα του Sane αποδεικνύεται κομβική καθώς εν συνεχεία η πάσα του λίγο έξω από την περιοχή για τον De Bruyne κάνει το 0-2. Ο Βέλγος πραγματοποιεί ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Leicester. Τραυματισμένες από αυτό το γρήγορο και κομβικό γκολ οι ‘Αλεπούδες’ δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι παραπάνω στο παιχνίδι με το 0-2 να παραμένει.

Η City συνεχίζει αήττητη στην πρώτη θέση του πίνακα και αν μια φορά έμοιαζε ασταμάτητη τώρα το αποδεικνύει με κάθε τρόπο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *