Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν τον έχει ξεχάσει ο Mourinho και ετοιμάζει το μπαμ

Μπορεί η Manchester United να προχώρησε στην προσθήκη κάποιου αμυντικού μέσου, όμως ο Mourinho δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος μόνο με αυτή την προσθήκη.

Το καλοκαίρι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του Matic από την Chelsea. Μεταγραφή που αποδείχτηκε χρυσή, καθώς ο Σέρβος όχι μόνο αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας του Πορτογάλου, είναι σχεδόν βασικός σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. Μπορεί το θέμα κεντρικού μέσου να φαίνεται πως είχε κλείσει όμως ο προπονητής της ομάδας έχει ήδη συζητήσει και σχεδόν «κλείσει» την επόμενη προσθήκη.

Όλα αυτά σύμφωνα με την Γαλλική Le10 Sport, η οποία θέλει την Manchester United να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Monaco για την απόκτηση του καλοκαιρινού στόχου, Fabinho.

Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να πάρει φέτος το καλοκαίρι τη μεταγραφή που ζητούσε, καθώς πολλάκις είχε ο ίδιος αναφέρει πως θα τον ενθουσίαζε μια συνεργασία με τον Mourinho αν η ομάδα του επέτρεπε να φύγει. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα από τη Γαλλία, η ομάδα είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη, αν η Αγγλική ομάδα δώσει το ποσό των €55m για την απόκτησή του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *