Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Δεν τον παραχωρεί η Chelsea»

H Gladbach ενδιαφέρεται να αποκτήσει μόνιμα τον Andreas Christensen, ωστόσο ο πατέρας του που είναι και ατζέντης του τόνισε πως η Chelsea δεν τον πουλάει.

Ο 20χρονος ταλαντούχος στόπερ βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε διετή δανεισμό στα «Πουλάρια», με τα οποία έχει καθιερωθεί ως βασικός. Την φετινή χρονιά εξάλλου έχει ήδη αγωνιστεί σε 19 αγώνες ενώ συνολικά έχει παίξει σε 58 αγώνες με την Γερμανική ομάδα. Παρά το ενδιαφέρον τους για την αγορά του παίκτη αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με τον ατζέντη του μιας και η Chelsea δεν τον πουλάει, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2020.

Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας-ατζέντης του Διεθνή Δανού αμυντικού είπε: «H Chelsea θέλει πίσω τον Andrea εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά ο δανεισμός του ήταν διετής και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτό. Είχαν προσπαθήσει να τον φέρουν πίσω νωρίτερα αλλά η Gladbach δεν το επέτρεψε αυτό. Μάλιστα επιχείρησαν και να τον αγοράσουν αλλά η Chelsea δεν τον δίνει και εάν το έκανε θα ζήταγε πολλά λεφτά. Όπως είναι τώρα τα πράγματα θα επιστρέψει στην Αγγλία το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό για τον ίδιο ότι αγωνίζεται. Δεν σκοπεύει να επιστρέψει για να κάθεται στον πάγκο. Το μέλλον του θα καθοριστεί από την καλοκαιρινή περίοδο του καλοκαιριού».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *