Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν τρομάζει το Neil η Southampton

Η Norwich αναμένεται να πάει χωρίς κανένα φόβο στη ρεβάνς του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Southampton, σύμφωνα με το Σκωτσέζο τεχνικό.

Τα «Καναρίνια» πήραν το 2-2 στην έδρα τους απέναντι στους «Αγίους», χάρη στο γκολ του Steven Naismith στις καθυστερήσεις και προετοιμάζονται για τον επαναληπτικό της 18ης Ιανουαρίου στο St. Mary’s. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο αήττητο ματς για τη Norwich, με το Neil να θεωρεί πως ο αγώνας του κυπέλλου δεν θα τους αποσπάσεις από τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σκωτσέζος προπονητής: «Εάν είχαμε χάσει θα έλεγα πως ήταν απογοητευτικό, οπότε τώρα δεν μπορώ να τα γυρίσω λέγοντας πως δε θέλουμε επαναληπτικό. Ήταν μια καλή ισοπαλία κόντρα σε μια καλή, ομάδα, με καλούς παίκτες στο γήπεδο. Έκαναν κάποιες ευκαιρίες, όπως και εμείς. Νομίζω πως ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη ένα τώρα, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό δίνει την ευκαιρία σε κάποιους να παίζουν. Δεν είμαι απογοητευμένος με αυτό. Όταν παίζεις και μετράς τις δυνάμεις σου, χωρίς να ηττηθείς, είναι άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τους έχω δει να παίζουν εναντίον στην Tottenham φέτος και είναι αρκετά δυνατοί στα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος που συνεχίσαμε. Επιστρέψαμε δύο φορές στον αγώνα, κάτι που δεν ήταν χαρακτηριστικό μας φέτος. Δεν ήμασταν τόσο ανθεκτικοί, οπότε παίρνουμε μόνο θετικά από αυτό».

Για την ομάδα που παρέταξε, είπε: «Ένιωσα πως οι Martin και Klose δεν είχαν παίξει πολύ μαζί. Ήθελα να συνεχιστεί η συνεργασία τους και να γίνει καλύτερη, να βελτιωθεί και αυτό θα γίνει μονάχα αν παίζουν μαζί. Οι Tettey και Howson έπαιξαν, για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είχαμε πολλές επιλογές στο κέντρο. Ο Steven έπαιξε γιατί ξέροντας το είδος του αγώνα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει οδηγίες και να οδηγήσει την ομάδα. Ο Martin Olsson ήταν άλλος ένας, καθώς ο Robbie Brady ήταν τιμωρημένος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *