Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν φεύγει ο Martial

Στην Manchester United δεν σκοπεύουν να δώσουν ως δανεικό τον Anthony Martial παρά τα όσα ακούγονται σχετικά με το ενδιαφέρον της Sevilla.

O Anthony Martial δυσκολεύεται ιδιαίτερα να καθιερωθεί στην βασική εντεκάδα της Manchester United και όπως είναι λογικό δημοσιεύματα συνδέουν το όνομα του με δανεισμό σε άλλη ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα σε 11 αγώνες, έχοντας ξεκινήσει βασικός στους 6. Τελευταία φορά που έπαιξε ως βασικός ήταν στο παιχνίδι με την Tottenham στις 11 Δεκεμβρίου. Πέρυσι τα πήγε αρκετά καλά σημειώνοντας 17 γκολ, ενώ για την απόκτηση του είχε δαπανηθεί το αστρονομικό ποσό των 62.500.000 λιρών. Φέτος παρόλα αυτά έχει χάσει την θέση του στην εντεκάδα, μιας και οι Henrikh Mkhitaryan, Jesse Lingard and Juan Mata βρίσκονται πιο ψηλά στις επιλογές του Mourinho, ο οποίος όμως θέλει να παραμείνει στην ομάδα. O παίκτης όμως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να φύγει κάπου δανεικός, με την περίπτωση του να ενδιαφέρει τις West Ham και Sevilla.

Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα λόγια του manager του, Lamboley: «Εξετάζουμε την περίπτωση της Sevilla, η οποία είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, πάει καλά στο πρωτάθλημα και στο Champions League και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Αυτά μπορώ να πω».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *