Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν φεύγει ο Moyes από την Sunderland

Μετά την ήττα με 1-0 από την Middlesbrough, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν από τον Moyes να φύγει, με τον ίδιο να αρνείται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Σε ερώτηση που κάναν στον Moyes αν σκοπεύει να ακούσει τους οπαδούς και να φύγει είπε:«Όχι.Εγώ είμαι εδώ, είμαι ο προπονητής.Δεν υπάρχει κανένας που θέλει να κερδίζει όσο εγώ.Έχω συνηθίσει να κερδίζω, δεν έχω συνηθίσει να χάνω και δεν θέλω να το συνηθίσω.Είμαι ένας οπαδός του ποδοσφαίρου, ξέρω πως αισθάνονται οι οπαδοί, δεν αισθάνεσαι ωραία όταν χάνει η ομάδα σου».

Στην ερώτηση που του κάναν για το αν το έργο του έγινε δυσκολότερο όταν η Hull προσέλαβε τον Marco Silva, o Moyes είπε:»Είναι καλό όταν βλέπεις ανθρώπους να έρχονται στον χώρο, αλλά όταν βλέπεις ανθρώπους να το κάνουν αυτό για 14 με 15 χρόνια στην Premier League και πως διατηρούν τα ρεκόρ τους, τότε μπορείς να τους κρίνεις.

Όσον αφορά για την πορεία της ομάδας ο ίδιος είπε:«Δεν το απολαμβάνουμε.Δεν απολαμβάνουμε να χάνουμε ενώ βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση.Η κριτική που γίνεται είναι σωστή, αλλά δεν θα μπορούσα να κριτικάρω εγώ σήμερα.Οι παίχτες προσπάθησαν αρκετά για να φύγουν με τους 3 πόντους σήμερα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *