Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεύτερο συνεχόμενο «μπαμ» για Watford

Μόλις χθες η Watford ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου Βραζιλιάνου επιθετικού Richarlison, όμως φαίνεται πως δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ και κινείται άμεσα για έναν ακόμη παίκτη.

Ο λόγος για τον βασικό επιθετικό της Burnley, Andre Gray, ο οποίος σύμφωνα με το BBC Sport θα γίνει παίκτης των «Hornets» τις επόμενες ημέρες μιας και οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία. Ο Άγγλος επιθετικός είναι θεμελιώδες στέλεχος της Burnley την τελευταία διετία και πέρυσι σκόραρε 10 φορές σε 36 παιχνίδια με τους «Clarets».

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού ορισμένες πηγές κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξης των 11,5 εκατομμυρίων λιρών τη στιγμή που άλλες μιλούν για 18 εκατομμύρια λίρες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος επιθετικός τον περασμένο μήνα απέρριψε πρόταση ανανέωσης από την Burnley, η οποία θα τον καθιστουσε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου.

Αν τελικά η μεταγραφή του στο Vicarage Road ολοκληρωθεί, τότε θα γίνει το έβδομο απόκτημα της ομάδας του Marco Silva μετά τους Tom Cleverley, Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Nathaniel Chalobah, Will Hughes και Richarlison.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *