Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διατεθειμένοι να δώσουν την ευκαιρία στον Gomis

O προπονητής της Swansea, είναι πολύ πιθανόν να δώσει στον επιθετικό, την ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι στα καλοκαιρινά παιχνίδια αλλά επιμένει ότι το μέλλον του θα περιμένει μέχρι να γνωστοποιηθεί το μέλλον του συλλόγου.

Ο Paul Clement αποφάσισε και είναι έτοιμος να δώσει στον Bametimbi Gomis την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα το καλοκαίρι, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει παρθεί ακόμα σίγουρα κάποια απόφαση για το μέλλον του.

Ο 31χρονος, βρίσκεται δανεικός στην Marseille αυτήν την σεζόν και πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, έχοντας πετύχει τον αριθμό των 17 γκολ σε 26 αγώνες.

Ο Gomis έχει καταφέρει να πετύχει όσα γκολ πέτυχε τις 2 γεμάτες χρονιές που είχε στην Swansea, με την Marseille να φαίνεται έτοιμη να καταθέσει μία προσφορά με σκοπό να εντάξει μόνιμα τον παίχτη στην ομάδα της.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού που του είχε προσφερθεί, η δυνατότητα για αγορά, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύσεις, η Marseille είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Κίνας.

Η τελική απόφαση σίγουρα ανήκει στους »Swans» που καλούνται να αποφασίσουν αν θα δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον Γάλλο ή αν κοιτάξουν να βγάλουν κέρδος μέσω της πώλησης του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *