Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διορία από West Brom για Schneiderlin

Η υπόθεση της μεταγραφής του Morgan Schneiderlin στην West Brom (ή την Everton) καλά κρατεί.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η ομάδα του Tony Pulis έδωσε διορία στην Manchester United να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μετακίνησης του Γάλλου μέσου έως το τέλος της εβδομάδας, ειδάλλως θα αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του.

Οι Baggies έχουν ασκήσει στενό «πρέσινγκ» στον Schneiderlin και επιθυμούν την απόκτησή του, ωστόσο θέλουν να υπάρξει πρόοδος σύντομα, ώστε να μην αναλωθούν όλο το Γενάρη σε μια περίπτωση που τελικά ίσως να μην έχει καν αίσιο τέλος.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, οι Red Devils αξιώνουν περίπου 22 εκ. λίρες για το Γάλλο διεθνή, με την Everton να έχει καταθέσει (κατά τα δημοσιεύματα) ήδη μια πρόταση 19 εκ. λιρών, που έπεσε στο κενό, όπως και εκείνη της Brom στα 18 εκ. λίρες.

Το βέβαιο είναι πως ο 27χρονος μέσος δεν έχει θέση στα πλάνα του Jose Mourinho και θα αποχωρήσει αργά ή γρήγορα, η Everton φαντάζει ως τώρα πιθανότερος προορισμός από την Brom, ενώ η United επιθυμεί να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσε στην Southampton για την απόκτησή του πριν δυόμισι χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *