Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διπλό «όχι» σε West Brom για Gibson

Δείχνοντας ιδιαίτερο σθένος, η Middlesbrough που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship απέρριψε δύο τεράστιες προτάσεις από τη West Brom για τον αρχηγό της, Ben Gibson.

Μεγάλος στόχος της «Boro» για φέτος είναι να επιστρέψει από του χρόνου κιόλας στην Premier League και αυτό το έδειξε με τον πλέον κάθετο τρόπο, απορρίπτοντας προσφορές ύψους 15 και 20 εκατομμυρίων λιρών για τον 24χρονο αμυντικό. Η West Brom εδώ και καιρό αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνάς της και τώρα οι προσπάθειές της έχουν εστιαστεί στον Gibson.

Η Middlesbrough από την άλλη έχει βαλθεί να χτίσει ένα ισχυρό σύνολο και για αυτό το λόγο άλλωστε έχει δαπανήσει έως τώρα τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές από κάθε άλλη ομάδα της Championship, ενώ ο Gibson ακόμη δεν έχει λάβει οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει. Να σημειωθεί πως πριν μερικές ημέρες η West Brom ατύχησε και πάλι, αφού επιχείρησε να αποκτήσει τον Kieran Gibbs της Arsenal χωρίς αποτέλεσμα.

Πλην του Gibson, άλλοι παίκτες που βρέθηκαν στο ραντάρ των «Baggies» από την αρχή του καλοκαιριού είναι ο Harry Maguire (κατέληξε στη Leicester) και ο Chris Smalling.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *