Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσαρεστημένος με την εμφάνιση ο Klopp

Άξια χαρακτήρισε την ήττα της Liverpool από τη Southampton ο Jurgen Klopp, εξαιτίας της μέτριας εικόνας που έδειξαν οι παίκτες του.

Το γκολ του Nathan Redmond ήταν εκείνο που έδωσε τη νίκη στους «Αγίους», με την ομάδα του Puel να έχει μικρό προβάδισμα εν όψει του δεύτερου ημιτελικού του EFL Cup στο Anfield. Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχτηκε τα λάθη της ομάδας του, ωστόσο, επέμεινε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Χάσαμε χρόνο. Δεν ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι και αυτά είναι πάντα δύσκολα. Ο Karius έπρεπε να μας σώσει αρκετές φορές. Είναι μόνο το πρώτο μέρος, οπότε όλα καλά. Οφείλαμε να είμαστε πιο ξεκάθαροι στις πάσες μας. Όλα είμαι ακόμη πιθανά για μας, οπότε είναι εντάξει. Απόψε δεν ήμασταν αρκετά καλοί σε όλο το 90λεπτο, αλλά μπορούμε να πάμε καλύτερα και κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι η πρόκριση κρίθηκε. Όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, η αντίδρασή μας δεν ήταν καλή. Ο Loris Karius έπρεπε να μας σώσει τη ζωή. Είναι μια άξια νίκη για τη Southampton, αλλά είναι μόνο το πρώτο μέρος της σειράς».

Για την επιστροφή του Coutinho στη δράση, είπε: «Όλα είναι καλά. Είναι καλό που τον έχουμε πίσω. Θα μπορείτε να δείτε αμέσως σε λίγο καιρό, πόσο σημαντικός είναι για κάθε ομάδα στον κόσμο και ειδικά για μας, οπότε ήταν καλό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *