Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσοίωνο το μέλλον του Shaw

Όλο και πιο «θολό» μοιάζει το μέλλον του Luke Shaw στο Old Trafford, με τον Danny Rose να είναι μάλιστα όπως φαίνεται ο «εκλεκτός» του Jose Mourinho για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Rose έχει πάψει να λογίζεται ως βασική επιλογή στην Tottenham, παρότι έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, δίνει ακόμη περισσότερη «τροφή» για σχόλια, ενώ ο Άγγλος μπακ δεν ήταν καν στις επιλογές του Mauricio Pochettino για το ματς με την Arsenal.

Η United, λοιπόν, ετοιμάζει -σύμφωνα με τη Mirror– προσφορά ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών το Γενάρη για τον Rose, κάτι που ουσιαστικά «τελειώνει» τον Shaw από τους «Red Devils». Φέτος, ο 22χρονος βρίσκεται διαρκώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας και δεν μοιάζει να έχει μέλλον στη United, μην δικαιώνοντας ποτέ τα 30 εκατομμύρια που δόθηκαν το 2014 για την απόκτησή του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και μια ανταλλαγή Shaw με Rose, μιας και ο Pochettino γνωρίζει πολύ καλά τον πρώτο από τη Southampton, και σίγουρα θα επρόκειτο για ένα σενάριο ευνοϊκό και για τους δύο συλλόγους.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *