Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύο υποψήφιοι αντι-Defoe

Στην Championship θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν από τη νέα σεζόν η Sunderland, η οποία ήδη σχεδιάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει καλοκαιριού.

Οι «Black Cats» έχουν σχεδόν υποβιβαστεί αυτή τη στιγμή και στόχος τους είναι να καταφέρουν να επιστρέψουν στα σαλόνια το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, με την ομάδα στην Championship, φαίνεται πως αρκετοί από τους παίκτες θα αποχωρήσουν, μεταξύ των οποίων πιθανότατα και ο σταρ της, Jermain Defoe.

Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας από τη νέα σεζόν λοιπόν, το σίγουρο είναι πως θα αποκτηθεί ένας φορ, με τη διοίκηση να έχει ήδη εστιάσει την προσοχή της στους Tammy Abraham και Sam Gallagher. O Abraham, που φέτος αγωνίζεται δανεικός από την Chelsea στη Bristol City, έχει «βγάλει μάτια» και μετρά 25 τέρματα ως τώρα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (19 ετών), μοιάζει ένας ολοκληρωμένος φορ και οι «Μπλε» θα το σκεφτούν σοβαρά να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα παραχωρηθεί πάλι δανεικός, με τη Sunderland να καραδοκεί.

Ο Gallagher από την άλλη, αγωνίζεται στη Blackburn και μετρά 12 γκολ φέτος. Όμως η ομάδα του πιθανότατα θα υποβιβαστεί στη League One και ο ίδιος φαντάζει μια πιο προσιτή λύση για τις «Black Cats» σε σχέση με τον Abraham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *