Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύσκολη η Sunderland για τον Koeman

Την εκτίμηση ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι το αυριανό απόγευμα της Everton κόντρα στην Sunderland εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ronald Koeman.

Η Everton αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου την Sunderland σε έναν κρίσιμο αγώνα για τις δύο ομάδες που έχουν το μυαλό τους βέβαια σε διαφορετικούς στόχους αλλά έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ronald Koeman στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα μίλησε για την μάχη των «Toffees» τονίζοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πάντα δύσκολο. Παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Επίσης έκαναν ένα διάλειμμα. Τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησα την Sunderland με την Southampton. Το τελικό σκορ ήταν 4-0 όμως τα πρώτα 45 λεπτά ήταν καλύτερη η Sunderland. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Αν δεν είμαστε έτοιμοι 100%, αν το πάρουμε σαν εύκολο παιχνίδι, τότε θα πληγωθούμε. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά πρέπει να δείξουμε το καλό μας επίπεδο στο χορτάρι. Ο κόσμος και η ομάδα είναι χαρούμενοι. Αλλά σε ένα καλό σερί πρέπει είσαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε συμβεί. Ξέρουμε ότι είμαστε δυνατοί αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κρατήσουμε το momentum με το μέρος μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *