Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύσκολος Γενάρης για Klopp

Την άποψη πως ο Jurgen Klopp δεν ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο απαιτητικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Gary Neville.

Η Liverpool αντιμετωπίζει τη Manchester United στο Old Trafford αυτό το Σαββατοκύριακο, στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν για τις δύο ομάδες. Αφενός οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν τη νίκη ώστε να μειώσουν στους δύο βαθμούς την απόσταση από τη δεύτερη θέση και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου.

Εντούτοις ο Gary Neville επεσήμανε πως η καλή εικόνα της ομάδας του Klopp στην αρχή της σεζόν, οφείλονταν κυρίως στην έλλειψη ευρωπαϊκών αγώνων.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Πάντα πίστευα πως αυτή η ομάδα της Liverpool χρειάζεται όλη την εβδομάδα ώστε να προετοιμαστεί, καθώς βάζουν πολύ ενέργεια και προσπάθεια μέσα στα παιχνίδια. Είναι φανερό πως τώρα είναι πιο δύσκολο να το κάνουν κάθε τρεισήμισι μέρες, επειδή υπάρχει λίγος χρόνος για ξεκούραση και προπόνηση. Βρίσκονται σε περίοδο γεμάτη ένταση και είναι ένα πραγματικό τέστ για εκείνους. Στη United πιθανότατα θα αισθάνονται πως τους αντιμετωπίζουν σε μια καλή στιγμή και στη Liverpool θα θέλουν να βγουν γρήγορα από αυτό το σερί αγώνων. Είχαν σχεδόν την τέλεια σεζόν από άποψη προετοιμασίας, καθώς είχαν αρκετές εβδομάδες ανάμεσα στα παιχνίδια. Αλλά δεν μπορείς να διαφωνήσεις πως αυτή είναι η πιο προβληματική περίοδος που είχαν. Έπαιξαν πολλά ματς σε μικρό διάστημα και κλάταραν λίγο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *