Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ειδική διαχείριση στον Zouma

Για τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασε ο Antonio Conte την επιστροφή του μίλησε ο Kurt Zouma με αφορμή το χτεσινό ντεμπούτο του για φέτος στο FA Cup.

Ο Kurt Zouma επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία σχεδόν ενός έτους και στον χτεσινό αγώνα με την Peterborough έπαιξε βασικός έχοντας καλή απόδοση.

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για την επιστροφή του με την φανέλα των «Μπλε» αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του ο Antonio Conte.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μου μίλησε όπως μιλάει με όλους. Μου είπε, επέστρεψε καλά γιατί όταν θα είσαι πίσω σε θέλω για να παίξεις. Τον Αύγουστο πήγα στην περιοδεία της ομάδας και ήμουν δίπλα στους παίκτες, και αυτό με βοήθησε πολύ. Ο προπονητής εξήγησε τις τακτικές του σε μένα γιατί δεν ήξερα πριν. Σε εκείνο το σημείο, παίζαμε με τέσσερις στην άμυνα και τώρα παίζουμε με τριάδα αμυντικών. Στον προπονητή αρέσει να κάνει πολλές τακτικές, παρακολουθούμε πολλά βίντεο και με βάζει με τους έτοιμους παίκτες να παρακολουθώ, να μαθαίνω και να προσπαθώ να καταλαβαίνω. Ήταν καλό. Δούλεψε για να με κάνει να καταλάβω τα πάντα ακόμα και όταν δεν ήμουν έτοιμος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *