Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτιμά το Shelvey ο Benitez

Τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Jonjo Shelvey διέψευσε ο Rafa Benitez, μετά τον αγώνα της Newcastle με την Birmingham.

Ο Άγγλος μέσος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για τις «Καρακάξες, στην επιστροφή του μετά την ποινή πέντε αγωνιστικών που είχε δεχτεί από την Αγγλική Ομοσπονδία, με την κατηγορία της κακής συμπεριφοράς. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός της Newcastle εμφανίστηκε στο πλευρό του παίκτη του, παρά τα όσα γράφτηκαν.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Δεν έχουμε κόντρα. Το είπα και πριν όταν ακούσαμε όλα αυτά για μας. Ήταν μία έκπληξη. Με τον τρόπο που το είπαν, ήταν έκπληξη που μερικοί παίκτες της άλλης ομάδας μπορούσαν να πουν κάτι και τότε δεν κατηγορήσατε εκείνους και κατηγορήσατε τον παίκτη μας. Για μας αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Ο Shelvey είναι ένας καλός παίκτης. Αν συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρό το, μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του κυπέλλου, σχολίασε: «Δε μου αρέσει να λέω ψέματα και θα πω ότι θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ομάδα και να πάμε όσο μακριά μπορούμε. Αλλά θα χρησιμοποιήσουμε την ομάδα, επειδή ξέρουμε πως έχουμε τόσο πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάτι που είναι σημαντικό για να τους έχουμε όλους έτοιμους και να διαλέγουμε τους καλύτερους παίκτες για κάθε παιχνίδι, χωρίς να παίρνουμε ρίσκα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *