Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτός τρεις με Rostov

O Jose Mourinho στην τελευταία προπόνηση της ομάδας εν όψει της ρεβάνς για τους 16 του Europa league, έστειλε τον   Shaw, τον Martial και τον Schweinsteiger να προπονηθούν ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά τον Martial ο Mourinho υποστήριξε ότι θα έχανε το παιχνίδι με την Rostov μετά από τον τραυματισμό που είχε. Επίσης επιστρέφει ο Zlatan Ibrahimovic ο οποίος ήταν τιμωρημένος.

Από την άλλη o Schweinsteiger δείχνει αυτήν την σεζόν πως είναι ένας παίχτης με όρια , ενώ ο Shaw απλά αφέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Πέμπτης

Συγκεκριμένα ο Mourinho δήλωσε : «Ο Martial τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Chelsea και δεν μπορούσε να είναι έτοιμος μέχρι την Πέμπτη. Επομένως είναι έξω από τις επιλογές μου για αυτό το παιχνίδι. Παρόλα αυτά έχουμε τους ίδιους παίχτες που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την διαφορά ότι τώρα προστέθηκε ο Ibrahimovic».

Για τον αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε : «Γνωρίζουμε ότι το 1-1 με την Rostov αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει του 2ου αγώνα. Γνωρίζουμε ότι η Rostov είναι μια καλή ομάδα. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και μερικά απ αυτά θα είναι ενάντια σε συλλόγους με μεγάλη εμπειρία στο Champions League».

Νίκος Σπυρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *