Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ελπίζει σε άμεση ανάκαμψη ο Koeman

Την ελπίδα η ομάδα του να επανέλθει άμεσα από τις συνεχόμενες ήττες με Chelsea και Tottenham, στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Atalanta, εξέφρασε ο Ronald Koeman.

Ο τεχνικός της Everton, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σημείωσε ότι η ομάδα του δεν ανέμενε τέτοια αποτελέσματα και πως έχει μεγάλες προσδοκίες από το Europa League, όπου θέλει να δει τους «Toffees» να φτάνουν ψηλά.

«Δεν είναι αυτό που περιμέναμε από τους εαυτούς μας. Αν χάσεις αυτό το παιχνίδι, χάνεις άλλη μια ευκαιρία να ανακάμψεις, επομένως είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Θα ξεκινήσουμε με μια δυνατή ενδεκάδα, μετά από το ματς του Σαββατοκύριακου οφείλουμε να αντιδράσουμε. Εκεί χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν παίξαμε αρκετά δυναμικά», υπογράμμισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός, προσθέτοντας:

«Είμαι ο προπονητής της ομάδας και θα πάρουμε αυτή τη διοργάνωση (σ.σ. το Europa League) πολύ σοβαρά. Το να βρίσκεσαι στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό, μείναμε εκτός για αρκετά χρόνια όμως τώρα επιστρέψαμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *