Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επέστρεψε ο παλιός καλός Ozil

Επιστροφή της Arsenal στις καλές εμφανίσεις,με έναν Mesut Ozil βγαλμένο από τα παλιά με 1 γκολ και μία ασίστ.Η Arsenal επικράτησε εύκολα με 3-0 της West Ham και πήρε μετά από καιρό ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την βοηθήσει στην συνέχεια.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες φάσεις:

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία έγινε στο 24′ με πρωταγωνιστή τον Welbeck.Ο Βρετανός εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση στο κέντρο της εστίας, αλλά ο Darren Randolph απέκρουσε διατηρώντας έτσι το 0-0.

Στο 58′ ο Mesut Ozil πήρε την μπάλα από ένα ριμπάουντ και από την άκρη της περιοχής,και εξαπέλυσε ένα χαμηλό σουτ που πήγε στην κάτω αριστερή γωνία χωρίς να μπορέσει ο Randolph να απεκρούσει , με αποτέλεσμα ο πίνακας του σκορ να γράψει το 1-0.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του 60ου λεπτού ο Welbeck σούταρε μέσα στην μικρή περιοχή,χαμηλά στο κέντρο της εστίας, με τον Randolph να κάνει μια εξαιρετική απόκρουση.

Στο 68′ ο Mesut Ozil, έστειλε μία υπέροχη πάσα στον Theo Walcott, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 2-0.

Ο Alexis Sanchez στο 71′ κάνει μία σέντρα και βρίσκει τον Bellerin, με τον 2ο να εξαπολύει ένα σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 83 ο Olivier Giroud παίρνει την πάσα και ρίχνει ένα ασταμάτητο σουτ χωρίς δισταγμό, το οποίο καταλήγει μέσα από το αριστερό δοκάρι της εστίας κάνοντας το 3-0.

 

 

Αναλυτικά οι 11αδες:

Arsenal:Martinez,Bellerin,Mustafi,Gabriel,Monreal,Elneny(Ramsey),Xhaka,Walcott(Chamberlain),Sanchez,Ozil,Welbeck(Giroud)

West Ham:Randolph,Byram,Fonte,Collins,Masuaku,Noble,Kouyate,Ayew,Antonio(Snodgrass),Lanzini,Caroll(Sakho)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *