Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επίθεση Perez σε Wenger και μήνυμα για Deportivo

Ο ποδοσφαιριστής της Arsenal,Lucas Perez,νιώθει προδομένος από τον προπονητή του και εξαπολύει επίθεση προς εκείνον,ενώ δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην Deportivo.

Ο Ισπανός εντάχθηκε στην Arsenal,την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και είχε μόλις 11 συμμετοχές.

Τον χειμώνα ο Perez βρέθηκε 1 βήμα πριν την Κίνα,αλλά ο Wenger τον κράτησε,καθώς του υποσχέθηκε περισσότερο χρόνο συμμετοχής,κάτι που δεν συνέβηκε.

Εκτός αυτού,ο Wenger έδωσε τον αριθμό της φανέλας του Lucas στον Lacazette,χωρίς να γίνει κάποια συζήτηση πριν μεταξύ του Wenger και του Lucas.

Ο Ισπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε,επιτέθηκε στον Wenger.Συγκεκριμένα είπε:«Νιώθω προδομένος και εξαπατημένος από τον Wenger.Τον Φεβρουάριο δεν με άφησε να πάω στην Κίνα καθώς μου υποσχέθηκε ότι θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής.Αντίθετα ο χρόνος μου μειώθηκε από τον Φλεβάρη και μετά.Αλλά αυτό με τον αριθμό της φανέλας ήταν χειρότερο.Ο Lacazette ζήτησε τον αριθμό και εκείνος αμέσως δέχτηκε και ήρθε απλά και μου το ανακοίνωσε.Τις καλύτερες μου στιγμές τις έχω περάσει στην Deportivo και θέλω να επιστρέψω εκεί.Στην Arsenal δεν μου συμπεριφέρονται σωστά και νιώθω προδομένος.Θέλω να φύγω και να πάω κάπου που είμαι χαρούμενος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *