Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επαινεί Defoe ο Januzaj

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπαίκτη του, Jermain Defoe, ο Adnan Januzaj, με αφορμή την μεστή εμφάνιση του πρώτου στο τελευταίο παιχνίδι της Sunderland.

Η Sunderland για μία ακόμα χρονιά παλεύει με… θεούς και δαίμονες προκειμένου να παραμείνει στην Premier League. Φέτος βέβαια έχει ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα της που ακούει στον Jermain Defoe με τον έμπειρο επιθετικό να είναι ο πρώτος σκόρερ των «Μαυρογατών» και να αποτελεί το σημείο-κλειδί στη φετινή χρονιά της ομάδας.

Ο Adnan Januzaj μίλησε για τις εμφανίσεις του συμπαίκτη του φέτος, τον οποίο και θεωρεί εξαιρετικό επιθετικό που μπορεί να κάνει φέτος τη διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μου αρέσει πραγματικά να παίζω μαζί του, ακόμα και όταν ζητάει συνέχεια τη μπάλα. Είναι ένας απίστευτος επιθετικός και μπορείς να το δεις από τα γκολ του το Σάββατο  γιατί δεν ήταν εύκολες ευκαιρίες. Είναι κάποιος που μπορώ να μάθω πολλά μαζί του. Στα τελευταία παιχνίδια επικοινωνούμε πολύ καλά και πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Μας αρέσει που παίζουμε μαζί και ελπίζω να πετύχει περισσότερα γκολ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *