Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επανέρχεται για Brozovic η Chelsea

Στο στόχαστρο της Chelsea ενόψει των μετεγγραφών του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Marcelo Brozovic, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι.

Η Chelsea μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να αρχίζει σιγά σιγά να δημιουργεί διαφορές με τους διώκτες της, όμως ο Antonio Conte θέλει να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ιταλό προπονητή είναι ο Κροάτης μέσος της Inter. Οι «Μπλε» είχαν δείξει ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Μιλανέζων.

Απαιτήσεις οι οποίες θα υπήρχαν και τώρα, αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί από το Financial Fair Play. Λόγω των πολλών εξόδων που έχει κάνει η Inter θα πρέπει να αναγκαστεί να πουλήσει κάποιους παίκτες και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι απαιτήσεις της για τον νεαρό Κροάτη φτάνουν τα 25 εκατομμύρια λίρες.

Με αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του 24χρονου, ο οποίος θα μπορεί να ενισχύσει την Chelsea τόσο στον άξονα όσο και στα εξτρέμ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *