Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιβεβαίωσε για Mertesacker o Wenger

Στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων πως ο Per Mertesacker θα βρίσκεται στο Emirates και τη νέα σεζόν προέβη ο τεχνικός της Arsenal, Arsene Wenger, δίνοντας και λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι φήμες αναφορικά με το αν ο Γερμανός αμυντικός είχε τελικά ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν ποικίλες, ωστόσο ο Αλσατός έβαλε τέλος στα σενάρια, αποκαλύπτοντας πως δεν υπήρξε ακριβώς ανανέωση, αλλά ενεργοποίηση μιας οψιόν στο συμβόλαιο του Mertesacker, που τον «δένει» στην Arsenal για μια ακόμη σεζόν.

«Είχε μια οψιόν (στο συμβόλαιό του) την οποία χρησιμοποιήσαμε. Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις, απλώς ένας συγκεκριμένος όρος. Επέστρεψε πλέον στις προπονήσεις, όχι στην πρώτη ομάδα, αλλά σε δύο εβδομάδες θα συμβεί και αυτό. Με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας, είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους έμπειρους παίκτες μας πίσω στο ρόστερ. Βρισκόμαστε στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και το καλύτερο θα ήταν να έχουμε τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία μαζί μας», σημείωσε ο Wenger ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Burnley για τον Per Mertesacker.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του βετεράνου αμυντικού εξέπνεε το καλοκαίρι και είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον δύο πρώην ομάδες του, οι Hannover και Werder Bremen.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *