Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιβεβαίωση από Koeman για Lukaku

Στην επιβεβαίωση της είδησης περί συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Romelu Lukaku προέβη ο τεχνικός της Everton, Ronald Koeman.

Χθες, ο ατζέντης του Lukaku, Mino Raiola, υποστήριξε πως ο πελάτης του ενδέχεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Toffees, τονίζοντας μάλιστα πως το deal έχει ολοκληρωθεί «κατά 99.9 τοις εκατό«.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε και η επιβεβαίωση από τα χείλη του τεχνικού της ομάδας, ο οποίος πάντως στάθηκε στο γεγονός ότι το νέο συμβόλαιο δεν σημαίνει πως ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το πέρας της χρονικής του διάρκειας.

«Είναι μια σπουδαία συμφωνία και αυτό είναι που προσπαθεί να πετύχει ο σύλλογος, το να κρατήσει τους κορυφαίους παίκτες του στο ρόστερ, καθώς αποτελούν το μέλλον του. Φυσικά, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο μέσα σε ένα χρόνο, αλλά τουλάχιστον υπάρχει κατανόηση και το παιδί (σ.σ. ο Lukaku) θέλει να παραμείνει και αποτελεί σπουδαίο κομμάτι του μέλλοντος της Everton», υπογράμμισε αρχικά ο Koeman.

«Οι παίκτες πλέον υπογράφουν νέα συμβόλαια αλλά δεν λένε πως θα τα εξαντλήσουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η επιχειρηματικότητα, θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά πιστεύω πως εάν το deal ολοκληρωθεί, θα είναι μια πολύ σπουδαία είδηση», συμπλήρωσε με νόημα ο Ολλανδός προπονητής.

Να αναφερθεί πως από το 2014, όταν και αποκτήθηκε από την Chelsea, ο Lukaku μετρά 142 εμφανίσεις και 70 γκολ με τη φανέλα της Everton.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *