Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στην Chelsea ο Christensen

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Chelsea ενδέχεται να βρίσκεται στο Stamford Bridge από τη νέα σεζόν, μετά από δύο χρόνια απουσίας. O λόγος για τον Andreas Christensen, ο οποίος επιβεβαίωσε και επίσημα πως αποχωρεί από την Monchengladbach και λογικά επιστρέφει στο Λονδίνο.

Ο Δανός αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες των «μπλε» και θεωρείται λαμπρό ταλέντο, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως δανεικός και διέπρεψε σε ατομικό επίπεδο με το γερμανικό σύλλογο, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο 21χρονος αγωνίστηκε σε 61 ματς στην Bundesliga και πέτυχε και πέντε τέρματα, ενώ παράλληλα έλαβε και σημαντική εμπειρία στο Champions League.

Ο ίδιος με ανάρτηση στο Instagram χθες αποχαιρέτησε την Gladbach και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της για την εμπειρία του εκεί. Μάλιστα, οι Γερμανοί είχαν ενδιαφερθεί έντονα να τον αποκτήσουν σε μόνιμη βάση σπάζοντας το ρεκόρ δαπάνης τους, ωστόσο η Chelsea δεν θέλησε επ’ ουδενι να χάσει έναν τόσο πολλά υποσχόμενο παίκτη.

Ο Christensen, εφόσον τελικά δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει στα πλάνα του Antonio Conte, πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Kurt Zouma, ο οποίος φαίνεται πως θα παραχωρηθεί δανεικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *