Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στη Celtic o Roberts

Για μια ακόμη σεζόν αναμένεται να αγωνίζεται στη Celtic ο μέσος της Manchester City, Patrick Roberts, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC Sport.

Ο 20χρονος εξτρέμ είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες όπως η Southampton και η Nice, ενώ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Pep Guardiola και η αποχώρησή του ήταν αναμενόμενη.  Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να τις απορρίψει και να επιστρέψει στην ομάδα όπου αγωνίστηκε τον περασμένο ενάμιση χρόνο και εντός των επόμενων ωρών πρόκειται να ανακοινωθεί η επιστροφή του.

Λογικά θα επιστρέψει στη Celtic με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, χωρίς να αναφέρεται αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς. Με τη Celtic o Roberts κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Σκωτίας και ένα League Cup. Πέρυσι είχε μια γεμάτη σεζόν, με 41 εμφανίσεις συνολικά, 11 τέρματα και 19 ασίστ και οι πρωταθλητές Σκωτίας ελπίζουν να πιάσει ανάλογες επιδόσεις και φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Άγγλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Fulham, από την οποία μεταγράφηκε στη City το 2015 έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών. Επιπλέον, είναι και διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *