Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφές στη Liverpool

Ευχάριστα είναι τα νέα από την προπόνηση της Liverpool μιας και έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι τραυματίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Jurgen Klopp.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στην Liverpool, όπου το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Manchester United είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από άποψη αντιπαλότητας των δύο ομάδων.

Οι «Κόκκινοι» αναμένεται να είναι σχεδόν πλήρεις μιας και οι Coutinho, Henderson και Matip προπονήθηκαν κανονικά στο χτεσινό πρόγραμμα και τίθενται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Βέβαια είναι ακόμα άγνωστο αν θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα λόγω και της μακράς απουσίας τους, κυρίως για τους Coutinho και Matip.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Jurgen Klopp:

«Προπονήθηκαν όλοι χτες συνεπώς πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα αντιδράσουν από τις προπονήσεις για να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις. Ο τελευταίος αγώνας ήταν πριν δύο μέρες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση τους και μετά θα φτιάξουμε το αρχικό σχήμα. Αλλά φυσικά είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό είναι καλό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *