Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή στην πατρίδα για τον Varela

Παρελθόν από τον σύλλογο της Manchester United αποτελεί ο Guillermo Varela. Ο Ουρουγουανός αμυντικός ύστερα από μια περιπετειώδη πορεία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, επιστρέφει στην Penarol. 

Ο 24χρονος παίκτης πέρασε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στην Eintracht Frankfurt όπου πραγματοποίησε μόλις 11 εμφανίσεις με την ομάδα. Ο σύλλογος είχε αρκετά παράπονα για την συμπεριφορά του με κύριο εκείνο της απαγόρευσης να κάνει τατουάζ πριν από ένα σημαντικό ματς. Ο Varela παρά τις προειδοποιήσεις του συλλόγου για ποινές, πραγματοποίησε το τατουάζ. Αυτό ξεχείλισε το ποτήρι στις μεταξύ τους σχέσεις, με αποτέλεσμα ο παίκτης να επιστρέψει άρον άρον στο Manchester.

Ο αμυντικός αποτελούσε την πρώτη μεταγραφή της μετά Ferguson εποχής, όταν το 2013 υπέγραψε συμβόλαιο για 5 χρόνια με τον σύλλογο του Manchester. Δόθηκε δανικός αμέσως μετά στην Real Madrid Castilla της Ισπανίας εφόσον δεν πραγματοποίησε καμία εμφάνιση με την ομάδα των «Κόκκινων Διαβόλων». Όταν επέστρεψε είχε μόλις 4 εμφανίσεις με την United την σεζόν 2015/16.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *