Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή στην Premier για Makelele

Επιστρέφει στην Premier League μετά από μια οκταετία ο παλαίμαχος μέσος της Chelsea, Claude Makelele, αυτή τη φορά όμως από άλλο πόστο και για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος Γάλλος αναλαμβάνει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του Paul Clement στην Swansea, επιστρέφοντας στη δράση μετά από περίπου μια τριετία.

Ο Makelele ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Paris Saint-Germain το 2011 και στη συνέχεια χρίστηκε βοηθός προπονητή στη γαλλική ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το 2013. Έπειτα, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Bastia ως πρώτος προπονητής, από όπου απολύθηκε μετά από πεντέμιση μήνες και έκτοτε δεν είχε αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος πρώην διεθνής έχει συνεργαστεί ξανά με τον Clement, αυτή τη φορά ως ποδοσφαιριστής, τη σεζόν 2007/08, όταν ο νυν τεχνικός των Swans ήταν βοηθός του Avram Grant στην Chelsea.

Η καριέρα του Makelele ως ποδοσφαιριστή της Chelsea από το 2003 έως το 2008 είχε στεφθεί με επιτυχία, και μένει να δούμε αν θα κατορθώσει να έχει την ίδια επιτυχία και τώρα, βοηθώντας την ουαλική ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *