Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή, 45 χρόνια μετά!

Στην Premier League επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια η Huddersfield, η οποία χθες επικράτησε της Reading στα πέναλτι και εξασφάλισε την άνοδο.

Η ομάδα του David Wagner κέρδισε τον μεγάλο τελικό των play-off της Championship, με την κανονική διάρκεια να έχει ολοκληρωθεί με σκορ 0-0 και τον Chris Schindler να σκοράρει το καθοριστικό πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, ολοκληρώθηκε μια εξαιρετική σεζόν για τους «Terriers» και ενώ στις αρχές κάποιοι έκαναν εικασίες μέχρι και για υποβιβασμό.

Όσον αφορά τη Reading, δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο για πρώτη φορά μετά το 2013 και θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια σεζόν ακόμη. Η ομάδα του Jaap Stam έχασε ορισμένες ευκαιρίες, ενώ σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν κλειστό και οδηγήθηκε στην παράταση. Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Michael Hefele αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι για την Huddersfield, με την Reading να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα.

Ωστόσο, ο Liam Moore έχασε το προτελευταίο πέναλτι της Reading, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, και τελικά ο Danny Ward αποσόβησε το τελευταίο χτύπημα του Jordan Obita, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, η οποία αξίζει περισσότερα από 170 εκατομμύρια λίρες!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *