Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιταχύνει τις προσπάθειες για Perisic η United

Τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Ivan Perisic από την Inter Milan επιταχύνει η Manchester United, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports.

Ο Jose Mourinho συνεχίζει τις υπέρογκες δαπάνες ενόψει της νέας σεζόν και αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρίσκεται ο Κροάτης εξτρέμ, ευελπιστώντας μάλιστα να ολοκληρώσει το deal εντός των επόμενων ημερών. Η Inter τον κοστολογεί στα 48 εκατομμύρια λίρες, με τη United να έχει ήδη καταθέσει μια προσφορά παλιότερα ύψους 39 εκατομμυρίων, τη στιγμή που ο Πορτογάλος θέλει να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατόν.

Βέβαια, πρώτα ο 28χρονος θα πρέπει να συναντηθεί με τον τεχνικό των Μιλανέζων, Luciano Spalletti, προκειμένου να διασαφηνίσει τις προθέσεις του και έπειτα θα ληφθεί οποιαδήποτε απόδειξη. Πάντως, το βέβαιο είναι πως αποτελεί τον Νο1 στόχο των «Red Devils» για τη θέση του εξτρέμ και ουσιαστικά τα πάντα θα κριθούν από τις προθέσεις και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί πως ο Perisic, από το 2015 όταν και μεταγράφηκε στην Inter, μετρά 18 τέρματα σε 70 ματς πρωταθλήματος ενώ έχει και 16 γκολ σε 57 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *