Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει «μπαμ» με Vidal η Chelsea

Την περίπτωση του Χιλιανού μέσου της Bayern Munich και πρώην της Juventus, Arturo Vidal, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η Chelsea, σύμφωνα με δημοσίευμα της Don Balon.

Η πληροφορία θέλει τους μπλε να κινούνται για την απόκτηση του 29χρονου άσου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Antonio Conte κατά την κοινή θητεία τους στην Juventus, μιας και δεν λογίζεται πλέον ως βασικός στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Βέβαια, η μεταγραφή αυτή είναι πιθανότερο να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, μιας και δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσουν τώρα παίκτες από τους Βαυαρούς, και αναμένεται να κοστίσει περίπου 50 εκ. ευρώ στους μπλε.

Με τον τρόπο αυτό ο Conte θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περιλαμβάνει και Champions League, ενώ και ο ίδιος ο Vidal αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και θα του άρεσε η προοπτική της Premier League.

Να σημειωθεί πως ο Χιλιανός τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα, με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ φαίνεται πως σταδιακά θα παραγκωνιστεί στο αρχικό σχήμα της Bayern από τους νεαρούς Joshua Kimmich και Renato Sanches.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *