Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ευγνώμων στην Burnley ο Barton

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Joey Barton για την διοίκηση της Burnley που τον επανέφερε στην ομάδα μέσω συνέντευξης που έδωσε.

Ο Joey Barton είναι και επίσημα από τον Γενάρη παίκτης της Burnley, με τον έμπειρο μέσο να ζει τη δεύτερη θητεία του στους «Clarets» μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τους Rangers.

Ο 34χρονος παίκτης μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα τόσο για την παρουσία του στην Burnley όσο και για την αποχώρηση του από την ομάδα της Γλασκόβης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην Burnley. Θα ήταν πολύ εύκολο για αυτούς να γυρίσουν την πλάτη τους και να έχουν στο μυαλό τους ότι τους άφησα. Αλλά από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στο γήπεδο οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί και ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ. Νιώθω εκπληκτικά για όλα αυτά και αυτό που θέλω είναι να δώσω τα πάντα για την ομάδα».

«Προσπαθούσα να κερδίσω στους Rangers. Πήγα με τη θέληση, την εμπειρία και την όρεξη να κερδίσω. Έκανα όλα όσα μπορούσα για να πετύχω αυτούς τους στόχους αλλά δεν δούλεψε απλά και δεν λειτούργησε σωστά η απόφαση μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *