Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία ο Silva

Την ικανοποίησή του για το 0-0 της Hull απέναντι στη Manchester United, εξέφρασε μετά το παιχνίδι ο Marco Silva.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, εν τούτοις οι «Τίγρεις» απέδρασαν με έναν παλικαρίσιο βαθμό από το Old Trafford.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση. Παίξαμε σαν ομάδα και δείξαμε στους οπαδούς μας χαρακτήρα και καλή οργάνωση. Όταν περάσαμε δύσκολα, ήμασταν όλοι μαζί και σε μερικές στιγμές δείξαμε καλή ποιότητα και χαρακτήρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αλλά αξίζαμε το αποτέλεσμα. Η νίκη είναι καλύτερη και θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι θα σκοράρουμε. Είμαι χαρούμενος με τη γενναιότητα, τη διάθεση και τη νοοτροπία, αλλά είναι μόνο ένας πόντος. Χρειαζόμαστε περισσότερους για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την επιλογή του να αφήσει εκτός τον David Marshall, σχολίασε: «Ο David έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια από τότε που ήρθα και ξέρω πως όταν τον χρειαστώ ξανά, θα είναι έτοιμος να προσφέρει. Έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες και χρειάζεται να παίρνω τέτοιες αποφάσεις».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *