Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζήτησε να φύγει ο Van Dijk!

Νέα τροπή λαμβάνει πλέον το «σίριαλ» της παραμονής του Virgil van Dijk στη Southampton, και ενδέχεται να ξεκινήσει καινούριος κύκλος εξελίξεων τις επόμενες ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, ο Ολλανδός αμυντικός προπονείται πλέον ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα των «Saints», αφού ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει από το σύλλογο. Παρότι, λοιπόν, φαινόταν πως εν τέλει θα παρέμενε στην Southampton, τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν, εν τέλει όλα συνηγορούν πως θα πουληθεί.

Υπενθυμίζεται πως το «σίριαλ» είχε ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν η Liverpool προσέγγισε τον Van Dijk και οι «Saints» απείλησαν πως θα κινηθούν νομικά, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αμέσως οι «Reds» απολογήθηκαν και απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 26χρονο, όμως τελικά αυτό μάλλον δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο νέος τεχνικός της Southampton, Mauricio Pellegrino, ο οποίος τόνισε ότι ο παίκτης δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία και ζήτησε ο ίδιος να εξαιρεθεί διότι θέλει να φύγει από το σύλλογο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *