Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζαλίζεται στις πρώτες θέσεις η Tottenham

Η Tottenham δεν τα κατάφερε κόντρα στην Sunderland με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 0-0 και τους φιλοξενούμενους να χάνουν έδαφος για τις πρώτες θέσεις.

Η Sunderland φιλοξένησε για την 23η αγωνιστική της Premier League την Tottenham με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να πετυχαίνουν το χρυσό γκολ της νίκης και να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Πλέον τα «Σπιρούνια» έχουν 47 βαθμούς ενώ η Sunderland παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 16 βαθμούς.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Tottenham να προσπαθεί από νωρίς να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να μπορέσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη ευκαιρία παρόλα αυτά ήταν από πλευράς Sunderland με τον Defoe στο 9′ χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.

Η απάντηση από πλευράς Tottenham ήρθε στο 24′ με τον Wanyama όταν δοκίμασε ένα μακρινό σουτ από σέντρα του Son, όμως ο Mannone μπλόκαρε τη μπάλα. Οι Λονδρέζοι  παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Tottenham να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όμως ούτε ο Eriksen στο 53′ ούτε ο Kane στη συνέχεια κατάφεραν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 64′ όταν μετά από σέντρα του Son από αριστερά, ο Wanyama που βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Sunderland: Mannone, Jones, Kone, O’Shea, Manquillo, Denayer, Rodwell, Ndong, Larsson, Defoe, Borini (Honeyman 72′).

Tottenham: Vorm, Walker, Alderweireld, Dier, Rose (Davies 38′), Dembele (Janssen 85′), Wanyama, Eriksen, Alli, Son (Sissoko 73′), Kane.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *