Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ζεστή» η Newcastle για Ings

Η Newcastle θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Danny Ings τον Ιανουάριο μιας και δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες από τη The Newcastle Chronicle, εγκυρότατη στα θέματα των Magpies, ο Rafa Benitez είναι πρόθυμος να βρει την κατάλληλη φόρμουλα με τη Liverpool ώστε να φέρει τον Άγγλο επιθετικό στο Sports Direct Arena.

Η φόρμουλα αυτή για αρχή μάλλον θα είναι η πρόταση για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι ώστε να λάβει ο ποδοσφαιριστής απαραίτητα λεπτά ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου, καθώς τώρα αγωνίζεται με την U23 ώστε να βρει ξανά το ρυθμό του.

Ο Ings ήταν άτυχος με δύο διαδοχικούς πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα αλλά ο Jurgen Klopp εκτιμώντας ιδιαίτερα τη στάση του παίκτη δεν ήθελε να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι. Κατά τη γνώμη μας, αν η Liverpool σκοπεύει πράγματι κάποτε να δώσει ευκαιρία στον Ings, καλό θα ήταν να σκεφτεί σοβαρά ένα ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη ώστε να τον δει πως αντιδρά σε συνθήκες πίεσης στο πρωτάθλημα της Premier League και έπειτα το καλοκαίρι να αξιολογήσει με καλύτερη βάση την περίπτωσή του.

Πηγή: https://www.liverpool.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *