Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζητά ανάκαμψη ο Downing

Άμεση βελτίωση από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στη Middlesbrough, επιθυμεί ο Stewart Downing, προκειμένου να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά τη σαββατιάτικη ήττα από την Crystal Palace, η ομάδα του Aitor Karanka βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Για το λόγο αυτό ο Downing τόνισε πως πρέπει να συνέλθουν και να πάνε στο επόμενο παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Θα πάμε στη Stoke για να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχουμε, επίσης, περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είναι εύκολο να αισθάνεσαι άσχημα, όταν χάνεις παιχνίδια και βρίσκεσαι τόσο χαμηλά. Έχει να κάνει με το που θα είμαστε στο τέλος της σεζόν. Οπότε οφείλουμε να ξεχάσουμε την ήττα από την Palace το περασμένο Σαββατοκύριακο και να πάρουμε βαθμούς όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αυτό τώρα. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να κάνουμε ό,τι έκανε η Crystal Palace απέναντι σε μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *