Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η εξαμελής μεταγραφική λίστα της Chelsea

Οι Alvaro Morata και Virgil van Dijk είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο κορυφαίοι μεταγραφικοί στόχοι του Antonio Conte για τη θερινή περίοδο, ενώ στη λίστα της ομάδας του βρίσκονται ακόμη τέσσερις παίκτες.

Ο Van Dijk φαίνεται πως αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των «μπλε» και λογίζεται ως αντικαταστάτης του John Terry στο κέντρο της άμυνας. Βέβαια, εκτός από το ότι βρίσκεται επίσης στη λίστα των Manchester United, Manchester City, Tottenham και Liverpool, ο Ολλανδός αμυντικός είναι και ιδιαίτερα ακριβός, αφού η Southampton τον κοστολογεί πάνω από 50 εκατομμύρια λίρες.

Δεύτερος «διακαής πόθος» του Conte φέρεται να είναι ο Morata, που φέτος δεν πήρε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην Real Madrid. Ο Ισπανός στράικερ αρέσει ιδιαίτερα στον προπονητή της Chelsea, όμως σύμφωνα με τον Τυπο, η διοίκηση της ομάδας προτιμά τον Romelu Lukaku, που αποτελεί το τρίτο όνομα της λίστας.

Από εκεί και έπειτα, τη λίστα συμπληρώνουν ο Fernando Llorente της Swansea, που επίσης αρέσει στον Conte και τον θεωρεί ως ιδανική δεύτερη λύση για την επίθεση, ο Dries Mertens που φέτος πραγματοποιεί διαστημική σεζόν με την Napoli αλλά και ο Tiemoue Bakayoko της Monaco, τον οποίο πριν λίγο καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν να τα έχει βρει σε όλα με τους Λονδρέζους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *